De buren van Chris Brown zijn not amused. Chris heeft de buurtkinderen namelijk heel erg laten schrikken… met zijn graffiti.

De ‘Yeah 3X’-zanger staat bekend om zijn liefde voor graffiti. Hij heeft er zelfs geld mee opgehaald voor het goede doel! Maar nu gaat het zijn buren te ver. Chris heeft namelijk een aantal monsters op zijn muur gespoten.

“Er zijn hier een hoop baby’s, veel kinderen en ze zijn echt bang. Het zijn net duivels op de muur – grote enge ogen en grote enge tanden, we zijn niet gewend aan de hele vibe,” volgens de voorzitter van de Hollywood Dell Civic Association. Van de politie mag het ook niet, ze hebben Chris een boete van 375 dollar gegeven.

Hij is trouwens niet de enige rebelse artiest. In de 90’s trok Madonna ook de stoute schoenen aan. Ze beschilderde haar hele huis met witte en gele strepen!

UPDATE: Chris vertikt het om de monsters weg te halen! Als een reporter van een Amerikaanse entertainmentwebsite hem vraagt of hij de graffiti weghaalt op last van de buurt, antwoordt hij: "De fucking monsters blijven waar ze zijn." Chris gaat het dus uitvechten, to be continued...