Een vrouwelijke fan van Chris Brown beweert in haar gezicht te zijn geslagen door haar idool, maar Chris zelf ontkent dit. Wat is er aan de hand?

Volgens Liziane Gutierrez was ze 2 januari op een privé-feestje in de hotelsuite van de popster in Las Vegas. Ze wist stiekem haar mobiel naar binnen te smokkelen, maar de 'Yeah 3x'-zanger zag dat toen ze een foto van hem maakte.

Volgens het slachtoffer begon Chris tegen haar te schreeuwen, pakte hij haar telefoon af en sloeg haar een keer in haar rechteroog. Liziane verliet het feest en belde de politie, die laat weten onderzoek te doen.

Chris Brown weet van niks

Zelf noemt de 26-jarige zanger de beschuldiging klinklare onzin. "Iemand is duidelijk op zoek naar geld", reageert hij in een video.

"Ik ken deze oud uitziende bitch niet. Ze ziet er oud uit, echt stoffig", gaat hij verder. "Ze is waarschijnlijk naar mijn kamer gekomen, maar was te lelijk om binnen te mogen komen."

Chris Brown raakte in 2009 in opspraak na de mishandeling van zijn toenmalige vriendin Rihanna. Hij gaf zich toen vrijwillig aan.

Foto: AFP