Hij nam z’n eerste tattoo al op z’n 13e verjaardag! Z’n moeder vond het niet zo leuk, maar Chris Brown had een nieuwe hobby.

13
“Op m’n 13e verjaardag zei ik: ‘mam, ik wil een tattoo.’ En ze zei: ‘jij neemt GEEN tattoo!’ Dus toen ben ik maar achter haar rug om naar de tattooshop gegaan, maar ik vertelde haar dat het positief was dus ze vond het mooi. Het is jezus met muzieknoten, want hij gaf me de gave om te zingen.”

Licht naar donker
Hij heeft ook een tattoo van twee ninja’s die met elkaar vechten. Tussen hen in staan de woorden: “Darkness to Light”.

“Het gaat over mijn leven, ik als slecht kind, die met de verkeerde mensen omging en de verkeerde dingen deed, maar wel zijn eigen pad volgde. Dat is de demon waar ik mee vocht toen ik jong was. Dit is de engel, ze vochten met elkaar.”

De ex-vriendin
Op zijn linkerarm had Chris de naam en het gezicht van ex-vriendin Karrueche Tran staan. Toen de ‘With You’-zanger het weer goedmaakte met Rihanna ging hij onder de uiterst pijnlijke lazers liggen om de tattoo weer te verwijderen. Dat is pas liefde!

Match
Over Rihanna gesproken: hun relatie zal voor altijd achter de oren van Chris staan. Met zijn drie sterren matcht hij het getatoeëerde sterrenpatroon van Rihanna! Zij heeft er zelfs nog ‘Breezy’ bij gezet, de bijnaam van Chris.

Graffiti
Breezy is helemaal fan van graffiti spuiten! Daarom heeft hij een spuitbus laten tatoeëren.

Donderdag heeft hij zelfs graffiti gespoten voor het goede doel! Hij maakte een kunstwerk van de zijkant van een huis samen met gehandicapte kinderen en volwassenen. Chris en de kids hebben ook portretten gemaakt. Die zullen verkocht worden en alle winst gaat naar het goede doel.

Schandaal
De bekendste tattoo van Chris Brown is die op zijn nek. Die heeft namelijk een flinke rel veroorzaakt! De tekening lijkt sprekend op het gezicht van Rihanna nadat ze door Chris mishandeld werd. Volgens hem was dit absoluut niet de bedoeling.

De tattoo is een “candy skull”, het teken voor de Mexicaanse feestdag “Dia de los muertos” (Dag van de doden). De schedel is gebaseerd op een MAC cosmetica reclame.

Slang
Vorig jaar juli postte Chris een nogal vreemde tattoo op Instagram. Een slang die zijn vel kwijtraakt, boos om zich heen hapt en een staart heeft in de vorm van een driehoek met een oog erin. “De onmogelijke driehoek: jaar van de slang!!!”, schreef hij erbij.

Chris is geboren in het jaar 1989, het jaar van de slang.

En nog veel meer…
Hier blijft het lang niet bij. Zijn armen zitten inmiddels zo vol dat Chris is begonnen met het tatoeëren van zijn borst, rug en benen. De ‘Turn Up The Music’-zanger zegt dat hij al zijn tattoos positief wil houden.

Hij doet hier duidelijk z’n best met een gigantische smiley op zijn rug, een beetje jammer van de creepy tanden… Glas halfvol Chris!