Hij heeft lang buiten de tralies weten te blijven, maar zal Chris Brown nu dan tóch de bak in moeten? In plaats van netjes zijn taakstraf af te maken zat hij namelijk lekker in zijn privéjet naar Cancun!

In 2009 kreeg Chris vijf jaar voorwaardelijk en een taakstraf van 180 dagen voor het in elkaar slaan van zijn knipperlicht-vriendin Rihanna. Het Openbaar Ministerie van Los Angeles zegt nu dat hij heeft gelogen en zijn taakstraf nooit heeft afgemaakt. Het Richmond Police Department geeft toe dat er hoogstens tien keer iemand heeft gecheckt of Chris wel echt aan het werk was. Tijdens een van de dagen dat hij zogenaamd afval aan het oprapen was in Virginia zat hij gewoon te chillen in zijn privéjet.

Daarnaast heeft de ‘Don’t Judge Me’-zanger duidelijk niet goed opgelet tijdens zijn anger management cursus, want hij is al vijf keer de mist in gegaan. In een pissige bui gooide Chris onder andere stoel door het raam op de set van Good Morning America, vocht met de crew van rapper Drake in een nachtclub en vorige maand nog was er het inmiddels beroemde gevecht met zanger Frank Ocean om een parkeerplek. Als hij schuldig is, moet hij de cel in.

Je kent de regel Chris: als je boos wordt eerst tot tien tellen, dán pas met stoelen gooien!