Chris Brown wil zijn vriendinnetje Rihanna vergezellen op het podium tijdens de Grammy Awards. Een paar jaar geleden sloeg hij RiRi nog in elkaar op de avond van de ceremonie...
 
Rihanna is gestrikt als één van de artiesten die zal optreden tijdens de Grammy Awards. Nu heeft Chris Brown het plan opgevat om samen met haar op te treden "om de hele wereld te laten zien dat ze weer samen zijn", aldus een bron dichtbij Brown. "Het maakt Chris niet uit wat de mensen zullen zeggen. Hij wil het publiek een spectaculair optreden voorschotelen."
 
Je zult de foto van Rihanna's gehavende gezicht na de Grammy Awards vast nog wel herinneren. Een slachtoffer van huiselijk geweld dat zich herenigt met de dader roept woedende reacties op, maar Brown ziet het anders: "Hij wil zijn fans laten zien dat hij is veranderd. Als Rihanna hem kan vergeven, moet de rest ook niet blijven hangen in wat er vier jaar geleden is gebeurd."
 
Yes or no?
De producenten van de Grammy Awards hebben de knoop over het duet van Chris en RiRi nog niet doorgehakt. "Het is een extreem delicate situatie en er zijn zorgen over de weerslag die het optreden zal hebben. Maar aan de andere kant kan het de show wel gouden kijkcijfers opleveren."