Voor het eerst sinds de bekendmaking van de scheiding heeft Coldplay-zanger Chris Martin gereageerd op de breuk tussen hem en actrice Gwyneth Paltrow. De twee maakten eind maart bekend uit elkaar te gaan.

"Ongeveer twee jaar geleden was ik een puinhoop, echt. Ik kon niet meer van de mooie dingen genieten omdat ik me zo voelde." Vertelt Chris Martin in een openhartig interview met het Britse BBC Radio 1. Volgens Chris zorgden deze persoonlijke problemen ervoor dat de twee uit elkaar gingen.

Eerlijk album
Voor het nieuwe album van Coldplay genaamd Ghost Stories zegt Chris Martin heel eerlijk te zijn geweest. Daarmee doelt de zanger op het feit dat veel nummers voort komen uit persoonlijke problemen.

Fan van One Direction
Chris vertelt in het interview ook een groot fan te zijn van One Direction. "Ik vind One Direction echt te gek, ik heb Harry Styles een keer ontmoet bij één van onze concerten." Zegt de zanger. "Ik kan me er alleen niet veel meer van herinneren, want ik was te veel onder de indruk van zijn haar'

Samenwerking met Avicii
Voor het album Ghost Stories dat 19 mei verschijnt heeft Chris Martin ook samengewerkt met Avicii. De Zweedse dj speelt namelijk piano in het nummer 'A Sky Full Of Stars'. "Het voelde als vreemdgaan toen ik Avicii vroeg piano te spelen voor dit nummer."