Onlangs mocht One Direction optreden tijdens het Royal Variety Performance 2015, met in de zaal niemand minder dan de Britse prins Harry. Comedian Jack Whitehall mocht de avond aan elkaar praten.

Gisteren werd de show uitgezonden op de Britse zender ITV en daar was te zien hoe Jack een grap uithaalde bij onze favoriete boyband. Verkleed als Harry Styles kwam hij het podium opgelopen en kondigde de band af .

En hij leek aardig! Compleet met een wijd openstaande blouse (met kenmerkend druk motief), lange haren, skinny jeans, laarzen en hoed. Harry, die goed bevriend is met de comedian, kon zichtbaar lachen om de verkleedpartij.

Probleem met borsthaar

"Ik zat te denken, jullie zijn een bandlid kwijt en gaan een pauze nemen. Maar als er iemand is die zich bij de band wil voegen, willen jullie dan terugkomen op dat besluit?", grapte Jack.

Liam gaf Jack wat hoop, op één voorwaarde: "Misschien als je je borsthaar een beetje scheert". "Blijf van mijn borsthaar af, vriend. Ik zal van deze 'boyband' een 'mannenband' maken", reageerde de comedian gevat.

Check hier de hele video: