De persoonlijke chef van One Direction heeft een (kook)boekje open gedaan over de eetgeheimen van de boyband. "Liam Payne houdt van spek, biefstuk en groenten. Louis eet alles, maar een kom Special K cornflakes is zijn favoriet", aldus chef Sarah Nicholas.

"Zayn is snel gelukkig. Hij houdt gewoon van pasta bolognese of spicy chicken", gaat ze verder. "Niall houdt van simpel voedsel, zoals worst en aardappelpuree, taarten, creamy chicken pasta of chicken kiev."

Over het eetgedrag van Harry Styles zegt Sarah gek genoeg niets tegen de krant. Wel maakt ze duidelijk dat alcohol niet op de menukaart staat: "Ze drinken meer sappen en water dan frisdranken. Voor ze het podium op gaan, hebben ze graag sinasappel- of appelsap, Capri-Sun of Rubicon."

Ook hebben de jongens de gewoonte om hun typisch Britse thee rond 17:30 uur te drinken, rond een tafel die bedekt is met hetzelfde blauw/witte tafelkleed en servetten om zich in elke stad thuis te voelen. Sarah zegt: "Louis is de grootste theedrinker, hij komt uit Doncaster en houdt het meest van Yorkshire thee."