Voor sommige mensen is december een feestmaand, maar voor ons is juni dé feestmaand van het jaar! Juni toveren wij namelijk om tot Foute Maand.

Van een operaster tot een gospeltrio, deze Foute Maand hoor je Foute nummers in een compleet ander jasje. Hoe zouden de Backstreet Boys in een opera-stijl klinken? Je ziet het hier: 


Wat is nou een Foute Maand zonder een Foute Quiz? Juist, net niks. Dat vonden de Q-dj's ook. Tijd dus voor een spelletje. Het duo met de meeste GOEDE antwoorden wordt gekroond tot het FOUTSTE duo. Check hier de eerste twee afleveringen...Verder betekent de Foute Maand natuurlijk dat niets te gek is, dus spring eens op tafel tijdens een saaie vergadering of ga in je panterpak naar kantoor. Het is immers schaamteloos goed wat fout met je doet!
Zet al je schaamte aan de kant, strooi wat glitters in het rond, verf je haren roze, schraap je keel en geniet van deze Foute Maand. Want het belooft vreselijk Fout te worden. 


De Foute maand trapten we af met een wel hele toffe, Foute prijs. Een reis naar Las Vegas om een bezoek te brengen aan de show van ... De Backstreet Boys! Winnares Aniek wist niet wat haar overkwam:


Vergeet vanaf 15 juni niet te stemmen op jouw favorieten voor de Top 500 van het Foute Uur. En als klap op de vuurpijl eindigen we de Foute Maand natuurlijk met de Foute Party in de Brabanthallen op vrijdag 29 en zaterdag 30 juni. Nog geen tickets? Scoor hieronder de allerlaatste.

Scoor hier tickets voor de Foute Party