Vannacht werden in de Verenigde Staten de jaarlijkse Billboard Music Awards uitgereikt. Tijdens de awardshow van de Amerikaanse hitlijstmaker waren er ook dit keer weer een aantal bijzondere optredens.

Britney Spears & Iggy Azalea

Zo was het voor Britney Spears weer de eerste keer in jaren dat ze weer op een awardshow stond op te treden. Met Iggy Azalea steelt ze de show met de nieuwe track 'Pretty Girls'.

Mariah Carey

Ze mag dan zo nu en dan in opspraak zijn, maar ze kan het nog steeds: Mariah Carey zong haar nieuwe nummer 'Infinity' live. Ze kan alvast gewend raken aan Las Vegas, want binnenkort zal ze er voor een vaste periode optreden. Net als Britney Spears heeft ze een contract met een casino getekend.

Wiz Khalifa, Charlie Puth & Lindsay Stirling

Ook aanwezig: Wiz Khalifa en Charlie Puth die de Fast & Furious 7-soundtrack live ten gehore brachten. De Paul Walker-hommage werd extra speciaal door violiste en YouTube-sensatie Lindsay Stirling. En uiteraard mochten beelden van Walker in de achtergrond niet ontbreken.

Ed Sheeran

En ook het optreden van Ed Sheeran willen we je niet onthouden. Een gitaarspel als dit zal je niet vaak zien. De zanger deed live het nummer 'Bloodstream' en liet zien wat voor een geweldig talent hij toch heeft. En uiteraard gaat BFF Taylor Swift helemaal uit haar dak in het publiek.

Bekijk de optredens hierboven!

Foto: AFP