Instagram is hét platform om dagelijks overladen te worden met de leukste kiekjes van jouw favoriete artiesten. Maar welke artiesten volgen we nou het meest? Tijd voor een overzicht van een aantal van de meest gevolgde artiesten op Instagram!

Benieuwd naar de complete top 20? Klik dan even hier!


Beyoncé - 42.9 miljoen volgers

En de meest gevolgde beroemdheid op Instagram is... Beyoncé! Met 42.9 miljoen volgers op het platform staat de zangeres dik op één! Verwacht veel kiekjes van haar outfits en sporadisch een familiefoto met dochter Blue Ivy.

Taylor Swift - 41.8 miljoen volgers

Op een prachtige derde plaats, net onder Kim Kardashian, staat Taylor Swift. Verwacht shots van concerten, familie, vrienden en foto's met haar grote liefde Calvin Harris.

Ariana Grande - 40.6 miljoen volgers

Net buiten het podium op plek vier in de lijst van meest gevolgde beroemdheden vinden we Ariana Grande. De 'Break Free'-zangeres trakteert fans op foto's met haar huisdieren en de nodige jeugdfoto's.

Selena Gomez - 40.4 miljoen volgers

Ook Selena Gomez is in de lijst te vinden. Zij plaatst vooral veel foto's samen met vrienden en familie.

Justin Bieber - 35.9 miljoen volgers

Blijkbaar willen we graag vrouwen zien op Instagram, want de eerste man, Justin Bieber, komen we pas op zes tegen in de lijst. Na hem zijn er ook maar vier heren in de hele top 20 terug te vinden.

Nicki Minaj - 31.2 miljoen volgers

Nicki Minaj voorziet de wereld van duckfaces, pikante plaatjes en strakke outfits. Dit heeft haar tot op heden 31.2 miljoen volgers opgeleverd.

Miley Cyrus - 26.2 miljoen volgers

Als je Miley volgt mag je je borst nat maken voor de nodige gekkigheid, maar dat had je vast al verwacht. Daarnaast plaatst ook veel kunstwerken die haar fans maken door op haar eigen account.

Katy Perry - 25.6 miljoen volgers

Katy Perry trekt tijdens het touren vaak de stad in voor wat sightseeing. Kiekjes in musea of toeristische trekpleisters verschijnen vaak op haar Instagram!

Jennifer Lopez - 25 miljoen volgers

Ben jij fan van tropische plaatjes met mooie dames en een glas wijn? Zorg dat je Jennifer Lopez even volgt op Instagram!

Rihanna - 24.2 miljoen volgers

Ondanks dat de account BadgalRiRi vorig jaar van Instagram was verdwenen wegens pikante plaatjes en maanden later pas weer terugkeerde heeft Rihanna een steady plek in de top 20 weten te claimen.

Demi Lovato - 20.6 miljoen volgers

En de top 20 wordt afgesloten door Demi Lovato met een mooi aantal: 20.6 miljoen volgers.

Maar je vindt niet alleen artiesten op Instagram... Wij zitten er ook! Volg jij @QmusicNL al?