Leuk nieuws: ook de komende jaren blijf je de Top 40 bij Qmusic horen. Vandaag hebben Qmusic en de Stichting Nederlandse Top 40 de samenwerking voor lange tijd verlengd, waardoor de meest toonaangevende hitlijst van Nederland nog zeker tot richting het einde van dit decennium te horen is op Qmusic.

Erik de Zwart, voorzitter Stichting Nederlandse Top 40: "Qmusic heeft de Top 40 een nieuw élan gegeven, met onder andere de Top 40 Awards. De wil om toonaangevend te zijn, de liefde voor muziek en de trouwe schare luisteraars zijn daarbij voor beide belangrijke pijlers. Daarom zetten we de samenwerking met veel plezier voort."

De Nederlandse Top 40 zag in 1965 het levenslicht en de hitlijst groeide al snel uit tot de meest bekende en toonaangevende hitparade van het land. Je hoort Domien Verschuuren sinds 2019 elke vrijdagmiddag van 14 tot 18 uur met de Top 40 bij Qmusic. 

Erik de Zwart (voorzitter Stichting Nederlandse Top 40), Domien Verschuuren (dj Q-middagshow en Top 40) en Robert Bernink (algemeen directeur Qmusic).