De zomer is begonnen! En bij Qmusic is dat een reden voor een feestje. De zomer wordt volop genieten van de zomerhits, gezellige BBQ's en ijskoude drankjes! 

Maar dat betekent ook dat we weer leuke dingen voor je in petto hebben. Lees hieronder wat er allemaal op de planning staat voor de zomer van 2017, want You make the Summer!

The Good Times Island

Wie gun jij een tropisch dagje vrij? Q-dj's Joost & Hila nemen jouw baan voor een dag over, en jij mag met 9 vrienden naar het Good Times Island. Klinkt heerlijk, toch? Joost & Hila nodigen je uit:

Qmusic Summer Stream 

Ga jij genieten van zomerse stranden met blauw water in Griekenland, of heerlijk ontspannen aan de Franse Côte d'Azur? Maar dacht je niet te kunnen luisteren naar Qmusic? Daar heb je het mis! 

Sinds 15 juni 2017 sms én internet je in de hele EU gewoon vanuit je Nederlandse bundel. Dus vanaf nu kun je zonder wifi Q streamen. Download hier direct de app! Of check hier alles over streamen binnen de EU.

De Top 500 van de Zomer

Kies je voor Shakira, Jody Bernal of toch dé zomerhit van 2017 'Despacito'? Laat jouw favorieten voor de Top 500 van de Zomer hier achter!

Wanneer we honderd procent zeker weten dat er voor een langere periode mooi weer is voorspeld, begint de Top 500 van de Zomer. Voordat we uren lang kunnen genieten van de avondzon en de gezellige BBQ's willen we je vragen om jouw favorieten door te geven.

Ochtendshow & Middagshow

Het is zomer, dus dat betekent ook vakantie! De ochtendshow tussen 6 en 9 wordt tijdens Mattie's vakantie (t/m 3 september) overgenomen door Kai & Mandy. Tijdens Stephan's vakantie (t/m 20 augustus) wordt de middagshow tussen 16 en 19 uur overgenomen door Joost & Hila.