Social media zijn een handige manier om in contact te komen met je favoriete artiest, maar het heeft ook een keerzijde. Op Twitter ging Demi Lovato vannacht even los over de minder leuke kant van de site: iedereen kan reageren.

"Damn, ik moet stoppen met shit te zeggen. Dag Twitter", schreef de 'Let It Go'-ster, gevolgd door: "En Insta". Demi maakte onlangs een opmerking over Mariah Carey en kreeg nu veel berichten van boze fans van de popdiva.

Het lijkt Demi dan ook vooral te gaan om haatreacties die ze ook in haar timeline ziet. Iets wat bij Snapchat minder snel het geval is: "Ik gebruik Snapchat graag omdat ik daar niet hoef te zien wat sommigen van jullie allemaal zeggen."


'Wat er mis is in de wereld'

"Die keer dat ik een stichting begon om mensen geestelijke gezondheidszorg te geven die dat zelf niet kunnen betalen, en dit is waar jullie over praten."

"Dan vragen mensen nog steeds wat er mis is in de wereld", aldus de zangeres, die afsluit met een mooi advies. "Geef eens meer aandacht aan het goede dan het slechte."

Foto: AFP