Als kind brak ze doorbij kindershow Barney en als tiener werd ze wereldberoemd als Disney-ster. Je kunt dus best wel zeggen dat Demi Lovato doorbrak op televisie. Na enkele jaren de tv-wereld met rust gelaten te hebben, heeft ze nu de smaak te pakken. Ze krijgt namelijk een eigen talkshow!

De zangeres gaat voor het nieuwe streamingplatform Quibi een praatprogramma maken. In deze talkshow zullen onderwerpen als relaties, activisme, lichaamsbeeld, seks, genderidentiteit, social media en wellness besproken worden. De voorlopige titel van de talkshow is Pillow Talk With Demi Lovato.

"Ik heb mezelf altijd gezien als iemand die eerlijk is over de issues waar mijn generatie mee te maken heeft", zegt de 27-jarige in een statement. "Ik kijk er n aar uit die open gesprekken te voeren en kijkers de kans te geven zich te identificeren met de onderwerpen en de gasten. Maar er zal ook ruimte zijn voor humor."

Op het streamingplatform Quibi zijn al een aantal andere programma's en shows aangekondigd. Zo zal er een survivalrealityshow van Zac Efron te zien zijn, maar ook een documentaire over schoonheid door Tyra Banks en een horrorserie die wordt geschreven door Steven Spielberg.

Bron: EPA