Demi Lovato is na bijna 9 jaar weer te zien in een film! Haar laatste filmrol dateert uit 2010. Toen speelde ze Mitchie Torres in Camp Rock 2. Maar binnenkort zal ze schitteren in de film Eurovision, een Netflix-film over het Eurovisiesongfestival. 

De zangeres speelt Katiana, een van de beste zangeressen van 'haar' land, IJsland. Het nieuws is op de dag van Demi's verjaardag bekend gemaakt door Will Ferrel. Hij is een Amerikaanse acteur en komiek en tevens een van de hoofdrolspelers én schrijvers van de film. Hij plaatste een video met een 'zelfgebakken' taart voor Demi om haar te feliciteren met haar verjaardag maar natuurlijk ook te feliciteren met haar nieuwe rol!

De cast van de Netflix-film krijgt steeds meer vorm. Eerder werd bekend dat Beauty and the Beast-acteur Dan Stevens de Russische songfestivalkandidaat speelt. Hij is te zien naast Will Ferrell en Rachel McAdams, die twee IJslandse muzikanten spelen. Pierce Brosnan speelt de rol van Erick Erickssong, de 'knapste man van IJsland'.

De film wordt op dit moment opgenomen in Groot Brittannië en IJsland.

Foto: EPA