Wij zijn totaal niet vies van een cover hier en daar. Een nummer nazingen van een artiest lijkt misschien simpel, maar hier klopt niks van. Of in ieder geval, niet als je wil dat het nog een beetje klinkt ook. 

De volgende mensen weten in ieder geval wél hoe een goede cover moet klinken, dat laten ze wel zien met de volgende versies. Komen ze: 

1. 'Love Yourself' van Justin Bieber klinkt ineens wat hoger 

Natuurlijk heeft Justin prima werk geleverd met dit nummer. Dat weet hij zelf ook, want het werd een dikke hit. Maarrrr dat neemt niet weg dat een andere versie van dit topnummer ook goed kan klinken.

Macy Kate coverde 'Love Yourself', maar deze hit van de Biebs is niet het enige wat ze covert. Ze heeft een hele collectie die je kan terugvinden op haar Youtube-kanaal. Op het moment dat we deze blog schrijven tikt ze bijna de 790.000 abonnees aan, en da's natuurlijk veel. Check hier waarom Macy Kate zoveel fans heeft:


2. Weg met die girlpower, want 'Side To Side' kan ook prima gezongen worden door een man 

De track van powervrouwen Ariana Grande en Nicki Minaj klinkt natuurlijk lekker, maar het nummer wordt er niet minder op met een mannenstem. Vooral niet als die stem van Alexander Stewart is. Checken maarrrr...

 

3. Davina Michelle ging viral met een reden

Nadat ze 'What About Us' coverde van P!nk, werd het internet gek. De Nederlandse Davina heeft een gouden keeltje, en gelukkig gebruikt ze die in nog meer covers. Haar versie van 'Rain' klinkt bijvoorbeeld zo: 


4. Een rustige versie van 'Closer' is ook niet mis

Deze cover is goed voor zo'n 63,5 miljoen (!) views, dus waarschijnlijk word je niet teleurgesteld. De lekkere beat van The Chainsmokers is ingeruild voor begeleiding op de gitaar, en dat maakt het net even anders. En oja, je kan de zangeres herkennen van de serie 'Modern Family'. Daar speelt ze de rol van Haley Dunphy, maar ze kan dus ook aardig zingen.


5. Iedereen kent Ed Sheerans 'Shape Of You', maar ken je 'm ook in het Spaans?

In het Engels klinkt ie lekker, en blijkbaar ook in een andere taal. Wij hebben naast zijn zangkunsten ook respect voor de uitspraak van Leroy Sanchez, want die is zo makkelijk nog niet. Complimenten!