Het is Bevrijdingsdag! De dag waarop wij vieren dat we vrij zijn. En dat doen we door het te vieren op verschillende festivals door het hele land, waar Nederlandse acts optreden. Regen of niet, de muziek is goed, want deze artiesten kan je gaan zien!

Caro Emerald & Dotan

Caro Emerald (op de festivals in Vlissingen, Almere en Rotterdam) en Dotan (op de festivals in Roermond, Den Bosch, Wageningen en Utrecht) zijn de ambassadeurs dit jaar, samen met Jett Rebel (op de festivals in Groningen, Leeuwarden, Amsterdam, Den Haag en Haarlem) en Mainstreet (op de festivals in Zwolle en Assen).

In een helikopter zullen zij hoppen van het ene festival naar het andere. Natuurlijk doet Caro Emerald haar nieuwste nummer 'Quicksand', die nog geen week oud is:

 

En natuurlijk zijn we hongerig naar dit nummer van Dotan:

Kensington

Ook de band Kensington zie je op verschillende festivals op Bevrijdingsdag (in Wageningen, Almere en Den Haag). Ze gaan op het moment lekker en scoren hit na hit. Hun nieuwste, 'Riddles', valt ook erg in de smaak.

Waylon

Met een bekertje festivalbier in je hand luister je naar de zoete klanken van Waylon, die Wageningen en Zoetermeer aandoet.

Di-rect

De band die dit jaar zijn 15-jarig jubileum viert zal je ook tegenkomen op Bevrijdingsdag, als je naar de festivals in Roermond of Utrecht gaat.

 

Weet je nog niet waar je heen wilt? Kijk eens hier!

Foto: Nationaal Comité 4 en 5 mei