Fans die zo het podium opspringen tijdens een concert. Je kan zeggen wat je wil over deze mensen, maar ze hebben wel lef.

Hieronder zie je een paar mensen met zo'n groot lefgehalte in actie. Het resultaat is deze lijst, en die wil je alleen al checken om de reacties van de artiesten. Want echt, die zijn prachtig.

1. Die arme Beyoncé wordt praktisch het podium afgetrokken

Deze video is eigenlijk sneu en grappig tegelijkertijd. Beyoncé gaat bijna onderuit en dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn, maar het ziet er wel weer komisch uit. De zangeres bewijst wel weer dat ze een doorgewinterde prof is, want ze zegt dat de beveiliging rustig aan moet doen met haar fan.


2. Selena Gomez kan het enthousiasme wel waarderen

En ze weet er een positieve draai aan te geven. Zo zegt ze: "At least she didn't try to kill me, so that's a plus." Helemaal waar Selena, houd die instelling vast.


3. Enrique Iglesias is blijkbaar enorm knuffelbaar

Sommige kansen moet je toch echt zelf creëren, want anders gebeuren ze nooit. Deze meid gaat vol voor een knuffel van Enrique, en die krijgt ze nog ook. En wat blijkt, de zanger is ook wel in voor een stevige knuffel.

Tipje vooraf: mocht je niet zo goed tegen geschreeuw kunnen, zet dan je geluid dan wat zachter. 


4. De beveiligers van Taylor Swift waren deze avond niet heel scherp

Waar sommige fans maar drie stappen op het podium kunnen zetten voordat de beveiliging ingrijpt, loopt deze man zonder problemen de hele trap op. En dat allemaal om haar een briefje te geven. 


5. Misschien heeft Coldplay wel dezelfde beveiligers ingehuurd

Want die zijn ook een beetje aan het slapen. Wat wel goed uitkomt voor deze fan, hij heeft zomaar een momentje om te feesten met Chris Martin.