In dit lijstje gaan we van 7.065.191 naar (schrik niet!) 11.190.373 likes, en dit is allemaal voor één foto die op Instagram is geplaatst. Maar natuurlijk niet door zomaar iemand. We hebben het over een Selena Gomez, Christiano Ronaldo en natuurlijk zien we ook Beyoncé voorbij komen. 

Binnen no-time behalen de foto's van deze celebrities duizenden likes die uiteindelijk oplopen tot in de miljoenen. Bizar! Maar wie heeft de meeste likes gevangen dit jaar? Lees snel verder!

10. Birthdayparty!

De 25e verjaardagsfoto van Selena Gomez scoort naast heel veel ballonnen, ook heel veel likes! 7.065.191 likes om precies te zijn!


9. Fietsritje

Bereid je maar alvast voor, je gaat Selena Gomez vaak genoeg voorbij zien komen in dit lijstje. Dit keer op haar fiets met maar liefst 7.160.881 likes!


8. #familygoals

Gewoon even een fototje op de bank met de hele family! Christiano Ronaldo weet met zijn 116 miljoen volgers toch zo'n 7.266.492 likes te vangen.

Family mood ❤️❤️❤️❤️

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo (@cristiano) op


7. Throwback in black & white

Hoewel The Weeknd al zijn foto's samen met Selena heeft verwijderd, scoort deze foto van Selena's account erg goed! 7.782.801 likes voor dit ex-koppel:


6. Hé, nog een keer?!

Ja ja, Selena en The Weeknd vangen toch wel erg veel likes per foto samen. 8.147.697 likes voor deze zomerse romantische foto:


5. De kids van...

Foto's van baby's scoort natuurlijk météén! Deze twee mega schattige nieuwe liefdes in het leven van Christiano Ronaldo zorgen voor 8.258.433 likes!

So happy to be able to hold the two new loves of my life ?❤

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo (@cristiano) op


4. De andere kids van...

Niemand is deze foto ontgaan! Sir Carter en Rumi, dé tweeling van het jaar, zijn geboren en Beyoncé zorgt voor een prachtige foto die toch zo'n 10.274.922 likes waard is:

Sir Carter and Rumi 1 month today. ??❤️??????????

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op


3. Selena krijgt hét cadeau van haar beste vriendin

Toen Selena Gomez eenmaal naar buiten kwam met dat ze in het ziekenhuis had gelegen voor een niertransplantatie via haar BFF, kon dat niet onopgemerkt voorbij gaan. Met 10.329.359 likes en 258.000 reacties konden haar fans hun steun en liefde laten zien!


2. Nog meer nieuws uit het ziekenhuis

Naast zijn pasgeboren tweeling op plek 5 in dit lijstje, kreeg Christiano Ronaldo dit jaar nog een dochtertje erbij! Met maar liefst 11.044.580 likes werd zij de wereld in verwelkomt:

A Alana Martina acaba de nascer! Tanto a Geo como a Alana estão muito bem! Estamos todos muito felizes! ❤️

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo (@cristiano) op


1. Dit is dé meest gelikete foto

Als je van te voren had mogen raden welke foto de meeste likes zou vangen, kon je eigenlijk alleen maar aan deze foto denken. Beyoncé maakte bekend dat de tweeling op komst was met deze prachtige foto, en dat zorgde voor een record van 11.190.373 likes! Wow!