Opgroeien met dezelfde naam als een beroemdheid, het zal vast niet gemakkelijk zijn. Vraag het maar eens aan deze knul die de naam Taylor Swift draagt...

Geen grap! Deze 30-jarige fotograaf uit Seattle heeft exact dezelfde naam als de welbekende zangeres. De eerste twintig jaar van zijn leven verliepen prima, totdat er opeens iemand met dezelfde naam besloot haar muziek wereldwijd te verspreiden.

Dit is wat hij in 2006 in een interview vertelde: "Ik dacht, OK, ik zal het eens uitzoeken. Dus ik doe wat research en ontdek dat mijn naamgenoot country muziek maakt, da's tof! Ze schrijft haar eigen muziek, het lijkt me een tof persoon!"

Maar goed, de verwarring is nu tot een punt gekomen waarbij de beste man omkomt in de fanmail. Zijn voormalige emailadres, taylorswift@gmail.com, heeft hij dan ook moeten vervangen voor een nieuwe. Domper!

Of de Taylor Swift uit Seattle ook zo'n passie heeft voor het maken van muziek als de Taylor Swift uit Pennsylvania is nog maar de vraag. Hoe dan ook moet het gemiddelde voorstelrondje vrij ongemakkelijk voor hem zijn.