Het was een goede week voor de muziek. Rihanna, Kelly Clarkson, Nate Ruess en Selena Gomez kwamen allemaal met nieuwe nummers. Dit is een overzicht van de nummers die je absoluut gehoord moet hebben.

ZEDD & SELENA GOMEZ – ‘I WANT YOU TO KNOW’
Selena komt deze week met een bijzondere samenwerking. Met niemand minder dan vriendlief Zedd brengt zij ‘I Want You To Know’ uit.

NATE RUESS – 'NOTHING WITHOUT LOVE'
Nate Ruess, leadzanger van fun., trapt deze week zijn solocarrière af met ‘Nothing Without Love’. We hebben een aantal feitjes over deze nieuwe track op een rijtje gezet. Wist je bijvoorbeeld dat het nummer onder de douche geschreven is?

KELLY CLARKSON – 'INVINCIBLE'
Nummer voor nummer bracht Kelly Clarkson van de week haar album ‘Piece By Piece’ uit. Op dit album staat onder andere een cover met John Legend. Eerste nummer van het album was ‘Heartbeat Song’, dat nummer kwam al in januari uit. De opvolger is ‘Invincible’.

RIHANNA – 'TOWARDS THE SUN'
Na ‘FourFiveSeconds’ komt Rihanna nu met ‘Towards The Sun’, waarin ze een toontje hoger zingt. Het nummer is uitgebracht als soundtrack van de animatiefilm Home, waarin zij een stem inspreekt. Haar album zal halverwege maart worden uitgebracht, met daarop samenwerkingen met onder andere Charli XCX, Jennifer Lopez en Kiesza.

BROILER FEAT. RAVVEL - 'WILD EYES'
Dit nummer, een samenwerking tussen de Noorse dj's Mikkel en Simen en de Belgische zangeres RAVVEL, hoorde je van de week in Repeat of Niet. Vind je 'm ook lekker? Laat het dan weten aan Niek of Mattie en Wietze en wie weet hoor je 'm vaker terugkomen op Q-music!

Foto: AFP