Waarom heet 'Kiwi' van Harry Styles zo, wanneer hij het fruitsoort niet één keer zingt in zijn nieuwste track? Hmm... een goede om even over na te denken! 

Maar er zijn nog veel meer tracks waarbij de titel niet gezongen wordt, maar het is wel waar de track bekend om staat. Met een beetje creativiteit kun je gelukkig altijd bedenken waarom een artiest de track zo heeft genoemd. Daar gaan we!

'Kiwi' van Harry Styles gaat over een...

Gaat het over de heerlijke groene kiwi's of misschien wel de bijnaam van inwoners van Nieuw Zeeland? We horen het in ieder geval niet terugkomen in de nieuwste track van Harry Styles! 


'Fiji' door Kensington

Hele grote kans dat dit nummer over de eilandengroep Fiji naast Australië gaat, maar heel zeker weten we het ook niet. Iemand enig idee waar 'Fiji' wél over gaat? ;-)


'I Follow Rivers' of is het 'You'?

Meezingen is niet tegen te houden bij dit nummer, maar in plaats van 'Rivers' zingt iedereen toch echt 'You' mee met deze klassieker!


Een creatieve 'Viva La Vida'

Het is één van hun grootste hits, maar de titel is niet te bekennen in de track. Chris Martin werd geïnspireerd toen hij een schilderij van de Mexicaanse Frida Kahlo uit 1954 tegen het lijf liep met de tekst 'Viva La Vida' erop geschreven!