• Luister van 17 t/m 23 september 2016 naar Qmusic en win toegang tot the Qube NL met DI-RECT
  • Optreden: Dinsdag 27 september 18:45 uur, in The Harbour Club in Amsterdam
  • Meedoen? Bel 0909 9596 (55cpm) zodra je een hit van Di-rect op Q hoort
  • Extra kans voor Q-members

DI-RECT

Ze werden in 1999 opgericht door de vader van drummer Jamie, ondertussen zijn ze uitgegroeid tot één van de bekendste rockbands die Nederland rijk is: DI-RECT. De band scoorde de afgelopen 17 jaar hits als 'She', 'Times Are Changing' en 'Where We Belong' en nu gaan ze knallen met hun nieuwe EP Fired Up. Dat knallen gaan ze 27 september ook doen in the Qube NL en daar kan jij bij zijn!


LIVE EN DICHTBIJ IN THE QUBE NL

Na Miss Montreal, Causes, Milow en Mr. Probz is het nu de beurt aan de Nederlandse rockband DI-RECT. Op dinsdag 27 september verwelkomen wij DI-RECT op het podium van the Qube NL, als onderdeel van het tv-programma Soundcheckers.

Uiteraard is the Qube zoals je gewend bent: live en intiem! Wil je bij dit exclusieve miniconcert zijn? Luister dan deze week van zaterdag tot en met vrijdag naar Q en bel 0909 9596 zodra je een hit van DI-RECT hoort. Meedoen kan tussen 16:00 en 23:59 uur. Kom je in de uitzending, dan win je direct toegang voor 2 personen én de nieuwe EP Fired Up!

EXTRA KANS

Ben je Q-member, dan heb je door antwoord te geven op de volgende vraag een extra kans op exclusieve toegang tot the Qube NL: De gitarist van DI-RECT kennen we allemaal onder de naam Spike, maar dit is niet zijn echte naam! Wat is wel zijn echte naam?