Het Kickstart Cultuurfonds stelt 3,8 miljoen euro beschikbaar om de (live) muziekindustrie te ondersteunen bij het organiseren van evenementen volgens de coronaregels. DI-RECT is een gelukkigen die door het fonds financieel ondersteund worden. Hierdoor kan de band heel binnenkort een livestreamconcert organiseren waar jij bij kan zijn!

Livestreamconcert

De bandmanager van DI-RECT laat aan NU.nl weten dat een deel van het bedrag naar het concert van 5 maart gaat. De band geeft die dag een livestreamconcert vanuit koepelbioscoop Omniversum in Den Haag. "Deze bijdrage is bijzonder welkom", laat de band aan NU.nl weten. "We hebben er vanaf dag één voor gekozen om te blijven investeren in deze producties."Tickets

Het livestreamconcert vindt dus plaats op vrijdag 5 maart in het Omniversum in Den Haag. De band speelt in het decor van het grootste videoscherm van Nederland. De visuals die daarop te zien zijn, zijn afkomstig van Mr. Beam. Hij is wereldwijd bekend om zijn projectie- en installatie kunst. Een letterlijk lichtpuntje om naar uit te kijken dus. Tickets voor het concert zijn hier te koop.

Foto: ANP Kippa