Katy Perry ligt onder vuur door Cassandra Koenen, het hoofd van de grootste dierenrechtenorganisatie die er is; World Animal Protection.

Dit omdat Katy een filmpje op haar Instagram poste, waarin ze aan het knuffelen is met een welpje. Ze heeft het filmpje inmiddels verwijderd, wel hebben we een screenshot gevonden:

Katy maakte het filmpje op een wildlife-opvangcentrum in Mexico. Cassandra Koenen vindt dat absoluut niet kunnen. Ze vertelde erover: ,,Het opvangcentrum wil alleen maar scoren door bekende mensen met leeuwtjes of tijgertjes te laten poseren, maar in werkelijkheid doen ze niets goeds voor de dieren. Als je een selfie kunt maken met een wild dier, dan klopt er toch iets niet? Hoeveel 'likes' zo'n post op sociale media ook krijgt, het is fout.”

Katy is niet de enige die op de foto ging met opgevangen dieren ging. Demi Lovato, Kendall Jenner en Khoé Kardashian gingen ook op de foto. Katy heeft nog niet gereageerd op haar beschuldigingen, behalve dat ze het filmpje dus van haar Instagram heeft verwijderd.

FOTO: AFP