Tijdens concerten krijgen artiesten van alles naar hun hoofd! Knuffels, rozen, dildo’s… Ja, je hebt het goed gelezen. We zetten de gekste voorwerpen even op een rijtje!

One Direction: walkietalkie
De Directioners hadden toch wel het tofste idee! Een slimme dame besloot namelijk om een walkietalkie naar haar idolen te gooien. One Direction-lid Niall Horan legt het even uit: “Een meisje had een erg slim idee. Ze gooide één walkietalkie het podium op waar zij doorheen praatte. Harry pakte ‘m gewoon op en zei ‘hallo??’ en zij zei ‘hiiii!’”

Er zijn helaas ook iets minder schattige dingen naar Harry Styles gegooid. Nog niet zo lang geleden mikte een fan haar schoen precies in het kruis van de ‘Kiss You’-zanger. Pijnlijk!

Adam Lambert: dildo
Wat attent! De fans van Adam Lambert zijn speciaal voor hem gaan shoppen… bij de sexshop. Adam zag een flinke slurf op zich af komen maar ging lekker door met zijn show en schopte de dildo met een rotvaart terug het publiek in. Check het filmpje hierboven, bij ongeveer 02:15 gaat het los!

Ed Sheeran: stroopwafels!
Jawel, oer-hollandse stroopwafels! Ed Sheeran is dol op de koeken en krijgt ze nu bij praktisch iedere show naar zijn hoofd gegooid. Jammer genoeg zijn de meesten na afloop van de show niet meer eetbaar.

Rihanna: chips
Rihanna is niet zo gecharmeerd van eten op haar podium! Nadat ze een uur te laat aan kwam kakken begonnen fans met chips te gooien. Vond RiRi dus niet leuk: "Stop met die shit! Serieus, chips? Chips echt? Is het zó belangrijk?" Bekijk de beelden!

Jessie J: bh
De show van Jessie J leek wel een tripje naar de Hunkemöller! De ‘Price Tag’-zangeres kreeg een bh toegegooid bij haar concert in februari. Ze besloot ‘m meteen even te passen! Bekijk het hilarische filmpje hierboven.

Justin Bieber: eieren
Justin Bieber kreeg wel iets heel naars naar zijn hoofd gesmeten. Iemand dropte niet één, maar zes eieren op zijn podium! We geven het hem mee, hij bleef gewoon doordansen als een pro.

Lady Gaga: mobieltje met Britney Spears
Niet heel logisch, maar Lady Gaga kreeg toch echt een telefoon met een foto van Britney Spears toegegooid!

“Ik ga je moeder bellen en haar vertellen waar je bent,” grapte Gaga. “Fuck you omdat je jouw telefoon op mijn podium gooit. Dit is niet jouw show het is van MIJ, VAN MIJ!” Tja.

Macklemore: telefoon
Ook Macklemore trof een telefoon aan op het podium. Hij besloot er deze toffe 'selfie' mee te maken! Die vervolgens het hele internet over ging. Check de foto hierboven.

Katy Perry: Cherry ChapStick
Soms zijn de voorwerpen die fans op het podium gooien nog best logisch! In haar hit ‘I Kissed A Girl’ zingt Katy Perry over “the taste of her cherry ChapStick.” Na de release van die single werd er dus massal lippenbalsem met kersensmaak op haar podium gemikt!

Bruno Mars: granaten
Dat kan ook de verkeerde kant op gaan… Na de release van ‘Grenade’ werd Bruno Mars ineens bekogeld met granaten!

Ze waren nep, maar hij schrok er toch van: “Je bent aan het spelen en ineens zie je een granaat op je podium en hoor je ‘m vallen. We schrokken ons dood. Het is schattig bedoelt maar het werd een beetje spooky.”

Wat is het gekste voorwerp dat jij ooit naar het podium hebt gegooid?