Het Geluid is nog steeds niet geraden en De Jury wil je graag verder op weg helpen. Vanmorgen kregen Mattie & Marieke een mededeling van De Jury die werd voorgelezen op de radio. 

UPDATE

De eerste hint is vrijgespeeld! Je vindt 'm hier!

Mededeling jury


De mededeling

Beste Q-luisteraar,

De spanning stijgt. De waarde van Het Geluid is inmiddels ruim door de 40.000 euro grens en dus hoog tijd om je een handje te helpen. We hebben een hint klaar staan. Een hint die je dichter bij de oplossing van Het Geluid zal moeten brengen. Echter, deze hint staat te lezen op een webpagina maar wordt pas zichtbaar als deze pagina meer dan 100.000 keer is bezocht.

Een select aantal luisteraars dat zich heeft aangemeld voor Het Geluid, ontvangt nu een link naar deze webpagina via een WhatsApp bericht. Het is dus zaak dat desbetreffende mensen deze link naar zoveel mogelijk vrienden, familie of kennissen doorsturen die het vervolgens ook weer naar zoveel mogelijk mensen moeten doorsturen. Dit alles om er uiteindelijk voor te zorgen dat de pagina 100.000 keer is bezocht en zodoende de hint zichtbaar wordt. Let op, refreshen van de pagina heeft geen zin. Het gaat echt om 100.000 unieke bezoeken.

Veel succes!

Met vriendelijke groet, De Jury van Het Geluid

Het Geluid

Wil jij Het Geluid nog eens beluisteren? Dat kan hier!