Altijd al de tourstats van de shows van John Mayer willen weten? Groot fan van John Mayer, Joske Meerdink, heeft alle ins en outs van de shows voor je uitgestippeld.

Sinds maart 2017 is John Mayer met zijn The Search to Everything World Tour de hele wereld aan het afreizen! Vanavond staat hij in de Ziggo Dome om zijn nieuwe album The Search to Everything te laten horen aan het Nederlandse publiek.

Dit kun je verwachten

Volgens Joske speelt John tijdens zijn tour vooral nummers van het nieuwste album, zoals 'Moving On And Getting Over' en 'Still Feel Like Your Man'.

Benieuwd met welke track John vanavond de Ziggo Dome een warm welkom gaat geven? Volgens de stats wordt het nummer 'Belief' 40% van de shows als eerste gespeeld. Of wordt het dit keer toch 'Helpless'? Om de fans met een gerust hart naar huis te laten gaan, sluit John (volgens Joske met 100% zekerheid) de show af met zijn romantische 'You're Gonna Live Forever In Me'.

John Mayer staat vanavond 2 mei, en morgenavond 3 mei in de Ziggo Dome! Check hier alle stats van Joske:

Benieuwd hoe het concert van John Mayer was? Joske vertelt je er morgenochtend tussen 6 en 9 bij Mattie & Wietze meer over!

Foto: ANP