Dagelijks lees je op Q-music.nl het leukste muzieknieuws van jouw favoriete artiesten. Benieuwd naar welke berichten de afgelopen week het meest gelezen zijn? We hebben ze voor je op een rijtje gezet!

5. Charlie-handel de Q-musical.
Sommige mensen denken een slaatje te kunnen slaan uit "Je Suis Charlie". Cabaretiers Edo & Jasper geven tegengas met een nieuwe Q-musical bij Mattie & Wietze. Lees meer »

4. Eliza rouwt via Twitter: haar verhaal.
De Goudse Eliza van der Vliet deelt alles in haar leven op Twitter. Ook nu haar man Michel van 39 jaar zondagavond geheel onverwachts is overleden. Wat is haar reden? Niek belde met Eliza. Lees meer »

3. Directioners leggen congress plat.
Directioners, fans van de populaire boyband One Direction, hebben weer eens laten zien wat voor vlees ze in de kuip hebben. Na het platleggen van onze telefooncentrale is het ze nu ook gelukt een heel congres plat te leggen! Lees meer »

2. Macklemore in Sesamstraat.
Macklemore heeft een rolletje te pakken in Sesamstraat. Speciaal voor deze gelegenheid heeft de rapper zijn hit 'Thrift Shop' compleet verbouwd. Lees meer »

1. Anouk & Miss Montreal nieuwe coaches The Voice Of Holland.
The Voice Of Holland is twéé nieuwe coaches rijker die vanaf volgend seizoen in de draaiende rode stoel zullen plaatsnemen. Maar weet je ook al welke twee coaches niet zullen terugkeren? Lees meer »