Het item Repeat of Niet draait helemaal om jouw mening. Iedere werkdag krijg je bij Wim (14.20 uur) en Stephan (18.20 uur) een track te horen waarvan jij bepaalt of je 'm later nog eens wil horen op Qmusic (repeat), of juist totaal niet (dus niet). 

En wat blijkt nou? Q-luisteraars lijken goed te weten wat nou een goed nummer is. Dit zijn (een paar) van de tracks die met jullie repeat zijn begonnen, en uiteindelijk uitgroeiden tot dikke hits. 

happy rihanna GIF

Potugal. The Man - 'Feel It Still'

Inmiddels is dit een hit, maar dik vier maanden geleden gaven jullie deze track al een repeat. 


Julia Michaels - 'Issues'

Dit nummer kwam voorbij in februari 2017, dus alweer bijna een jaar geleden (hoe dan?!). Gelukkig is de zangeres doorgegaan met het maken van lekkere muziek, zo hoor je haar nu bijvoorbeeld op de track 'I Miss You', een samenwerking met Clean Bandit.


James TW - 'When You Love Someone'

Het kostte James TW niet eens veel moeite om jullie te overtuigen met deze track. Wat ook wel logisch is, want wát een nummer. Het mooie 'When You Love Someone' kon op veel repeats rekenen.


Zedd & Alessia Cara - 'Stay' 

Jullie waren meteen fan van 'Stay', en de rest van Nederland ook. Je raadt het al: dit werd een hit waar je u tegen zegt.


Lukas Graham - '7 years' 

Het is alweer dik 2 jaar geleden dat de band Lukas Graham jullie harten veroverden met '7 Years'.


Alvaro Soler - 'Sofia'  

Wanneer een nummer een lekker deuntje heeft én er Spaans wordt gezongen is de kans groot dat dit een zomerhit wordt. Dit gebeurde ook bij Alvaro Soler zijn 'Sofia'. Dit werd hét nummer in de zomer van 2016, en kreeg (uiteraard) veel repeats.


Shawn Mendes - 'Stitches'

Jazeker, ook Shawn Mendes is in 2015 begonnen in Repeat of Niet. 'Stitches' werd een van de eerste hits van de zanger, en hij begon onder andere bij jullie. 


Deze en nog meer tracks hebben we ook verzameld in Spotify:

Foto: AFP