Adele heeft vorige week heel last minutehaar optredens in Las Vegas moeten cancellen. De zangeres gaf aan dat de productie geplaagd werd door het coronavirus, maar entertainmentwebsite TMZ schrijft dat het een hele andere reden had.

Volgens TMZ zeggen meerdere bronnen die verbonden zijn aan Ceasars Palace, de plek waar Adele haar optreden zou geven, dat de zangeres om hele andere redenen de shows heeft gecanceld.

Niet tevreden

Adele zou niet blij zijn geweest met de verschillende decorstukken, het koor en het geluids- en camerasysteem. Medewerkers van casinohotel vertellen "geschokt" te zijn geweest toen Adele op het laatste moment haar shows afzegde. Een bron vertelt aan de entertainmentwebsite dat Adele nooit tevreden was met de productie van de show. Ook hebben de coronabesmettingen, waardoor de optredens volgens Adele niet door konden gaan, niet plaatsgevonden in het team van Caesars Palace. "We begrijpen niet waarom ze tot het laatste moment heeft gewacht om de stekker eruit te trekken", aldus een bron.

Residency

Adele zou tot en met 16 april optreden in Las Vegas. De zogenoemde 'residency' kon volgens haar niet doorgaan door vertragingen vanwege het coronavirus en besmette crewleden. "Ik ben er kapot van. Ik vind het vreselijk dat het zo lastminute is. We zijn al meer dan dertig uur wakker om een oplossing te bedenken maar we hebben geen tijd meer. Ik ben heel erg van slag en ik schaam me enorm", zei de zangeres vrijdag in een video. Later sprak Adele haar fans toe via een videocall. Het is nog niet bekend wanneer de concertreeks wordt ingehaald.

Foto: Getty Images