Het lijkt erop dat Beyoncé Knowles, Michelle Williams en Kelly Rowland wél weer bij elkaar willen komen, maar er is iets wat ze tegen houdt. Ze zouden niet langer bemoeienis meer willen van de vader van Beyoncé, Matthew Knowles, die al sinds de start manager is van de band.

Korte reünie

De meidengroep, die vooral veel successen had in de jaren 90, stond vorig week weer in oude bezetting op het podium tijdens de Stellar Music Awards. Opvallend was dat de dames hier niet aangekondigd werden als 'Destiny's Child', maar met hun individuele namen.

Album en tour

"Iedere keer als zij iets doen onder de naam 'Destiny's Child', heeft hij invloed en krijgt hij er geld van", vertelt een bron aan The Post Online. Volgens de bron zouden ze heel graag hun 10-jarig jubileum willen vieren met een album en een tour, maar niet als Matthew Knowles daar geld voor ontvangt.

Vaker ontslagen

De vader van Beyoncé was niet alleen manager van de meidengroep, maar ook van de dames los. Dat was ook geen succes. Kelly Rowland ontsloeg hem al in 2009, Michelle Williams volgde in 2010 en ten slotte ontsloeg Beyoncé haar vader in 2011. Hij zou geld van haar stelen.