Dua Lipa-fans opgelet: ondanks de coronamaatregelen kun je toch aanwezig zijn bij een concert van de 'Don't Start Now'-zangeres. Je hoeft hier niet voor naar buiten, maar kunt het concert streamen vanaf je bank.

Studio 2054

Dua Lipa kondigde via Instagram een week geleden aan dat ze een livestreamconcert geeft op woensdag 27 november 2020. Het concert, dat de naam 'Studio 2054' krijgt, belooft een groot spektakel te worden met zang, gastoptredens en acrobaten. Uiteraard zet Dua de dansvloer zelf ook op zijn kop met haar te gekke tracks en dansmoves, hierdoor wordt het niet zomaar een liveshow maar een soort live-film, aldus de 25-jarige zangeres. De naam 'Studio 2054' verwijst naar de New Yorkse nachtclub Studio 54 en het jaar 2020, waarmee ze de disco nostalgia-vibe naar het jaar 2020 brengt.


Tickets

De laatste tickets zijn nu in de verkoop. Klik hier om nog snel een ticket te bemachtigen voor dit coronaproof-concert. Wist je trouwens dat Dua Lipa ook een 'covid'-track heeft gemaakt met James Corden, wellicht komt hij ook voorbij tijdens het concert met de track 'New Rules For Covid Dating'?

Bron: EPA