Alweer een tijdje niks gehoord van Ed Sheeran? Dat kan kloppen, hij heeft een muzikale pauze gehad van anderhalf jaar. Echter werd hij onlangs door The Sun in Londen gespot tijdens opnames van een videoclip.

Vampieren en Zombies

Op het dak van een winkelcentrum is de 30-jarige Britse Ed te zien als vampier, andere acteurs op de set waren verkleed als zombies en griezelige wezens. Veel mensen herkende Ed Sheeran meteen en al snel stonden meerdere fans te kijken bij de opnames. "Hij is zo herkenbaar, maar eerst was hij alleen nog in zijn normale tenue met zijn gitaar dus het ging als een lopend vuurtje dat Ed er aan het filmen was, maar hij vond het prima. Hij zwaaide naar wat kinderen en kon er wel om lachen, het was best wel onwerkelijk."

In 2019 kondigde Ed al aan even een break te nemen, dit alles had te maken dat hij voor het eerst vader werd en pas weer terug wilde komen in de muziek wanneer het weer tijd daarvoor is. Dat er dit jaar nog een nieuw album van Ed Sheeran gaat komen weten we al, dit kondigde hij in februari al aan, wanneer, dat weten we nog niet.


Bron: ANP