Een samenwerking met Heinz is niets nieuws voor Ed Sheeran. Zijn onvoorwaardelijke liefde voor ketchup leidde eerder tot een Heinz ketchup tattoo én een eigen 'Edchup'. Nu is er nóg een wens in vervulling gegaan: hij heeft zijn eigen 'limited edition'-fles ontworpen!

De 28-jarige zanger doet dit voor de goede doelen East Anglia's Children's Hospices en Rise Against Hunger. "Hier zijn er maar 150 van in de wereld, dat is vrij cool, niet waar? We halen hiermee geld op voor het goede doel. In mijn Instagram bio kun je lezen hoe je er eentje kunt bemachtigen," aldus Ed.

Ook Heinz zelf is blij met de samenwerking. "Ed is al zijn hele leven fan van onze ketchup. Ter ere van onze 150e verjaardag wilden we hem en zijn tattoo eren, door die centraal op de fles te zetten. Er worden maar 150 flesjes uitgebracht van de Tattoo Edition, verpakt in een luxe bewaardoos." Ondermeer het bekende veilinghuis Christie's gaat 3 flessen veilen. Wil je zelf zo'n gewild exemplaar in handen hebben? Dan moet je je hier melden!

De singer-songwriter schijnt zo dol op de ketchup te zijn, dat zijn crew tijdens het toeren altijd een aantal 'noodflessen' bij zich moet hebben. 

Foto: Instagram @heinz