Mocht je nog niet naar een concert van Ed Sheeran zijn geweest, kan je geluk nu niet op! Ed Sheeran komt namelijk met een eenmalige documentaire over zijn concertreeks in Wembley Stadium, Londen. Daar zal hij drie avonden lang voor 90.000 man per avond spelen. Het concert was binnen negen minuten uitverkocht.

De documentaire zal gaan over de voorbereidingen die hij treft voor het concert, waardoor fans een kijkje krijgen in de keuken van Ed. Eerder hebben Katy Perry en One Direction ook soortgelijke film gemaakt.

Tegen een realityserie zou de 'Thinking Out Loud'-zanger trouwens ook geen nee zeggen. "Als ik kinderen zou hebben en iemand zou tegen mij zeggen: 'Hier heb je een realityserie en een hoop geld', natuurlijk zou ik het doen", legt hij uit. "Maar zover ben ik nog niet."

Hij wordt in ieder geval verwelkomd door een levensgroot kunstwerk van afgescheurde tickets voor het Wembley Stadium. Ook werd pas nog bekend dat zijn single 'Thinking Out Loud' al een jaar lang in de hitlijsten staat in Groot-Brittanië. Dat heeft nog nooit iemand voor elkaar gekregen.