Gisteren organiseerde een Canadese muziekschool een fundraiser in het plaatselijke winkelcentrum in Edmonton. Eén van de leerlingen, Sydney Bourbeau, zong daar het prachtige 'Thinking Out Loud' van Ed Sheeran.

Wat zowel Sydney als de muziekschool niet wisten, is dat dezelfde Ed Sheeran op dat moment toevallig rondliep in dat winkelcentrum. Toen hij het meisje hoorde zingen liep de roodharige zanger het podium op en gaf haar een knuffel. Daarna maakten de twee samen het nummer af.

Sydney kon eerst niet geloven dat haar grote idool opeens naast haar stond. Ze dacht dat er iemand het podium op kwam om haar microfoon te repareren, totdat het publiek begon te juichen. "Ik dacht, moet ik nu stoppen? Ik wilde niet stoppen maar ik wilde met hem praten," vertelt ze. "Dit is oprecht het beste wat me ooit is overkomen."

Maar het werd nóg beter toen de 13-jarige Canadese 's middags een berichtje ontving van Eds manager met de vraag of ze 's avonds naar zijn concert wilde komen. Mag jij raden wat haar antwoord was...


Edmonton !

Een foto die door teddysphotos is geplaatst op

En hier staat Sydney Bourbeau, de fan van Ed Sheeran die de dag van haar leven had, dus ergens tussen!