Kun jij ook niet wachten op de nieuwe single van Robbie Williams die aanstaande vrijdag uitkomt? Om nog maar te zwijgen over zijn nieuwe album wat binnenkort verschijnt!

Maar dat album, wat de titel Heavy Entertainment Show heeft gekregen, heeft nog aardig wat voeten in de aarde gehad voor het compleet was.

Robbie heeft namelijk niemand minder dan Ed Sheeran gesmeekt voor een track voor op zijn album! "Ik dacht, de tijd tikt voor dit album. Heb ik wel genoeg hits? Ik heb Ed Sheeran's email-adres, ik ga hem gewoon een berichtje sturen en ik zie wel wat er gebeurd. Het is mijn laatste hoop, " vertelde Robbie over zijn paniekaanval.

Wat schrijf je in een email aan Ed? Volgens Robbie niks meer dan: "Lieve Ed, Robbie Williams hier. Heb je toevallig nog een hit over?" En ja hoor, die had Ed! De 'Don't'-zanger stuurde Robbie de track 'Pretty Woman' op, Robbie voegde alleen nog een refreintje toe en klaar was de hit!

Hoe Robbie Williams met een Ed Sheeran sausje klinkt blijft nog even gissen, daar komen we waarschijnlijk 4 november pas achter wanneer Heavy Entertainment Show uitkomt