Justin Bieber was één van de prominente gasten tijdens de première van de concertfilm van Ed Sheeran gisteravond. Daar deed hij een leuke onthulling over zijn nieuwe album Purpose.

De 'What Do You Mean?'-zanger was met veel plezier naar Londen gevlogen voor de première: "Ik vind Ed super getalenteerd, een van de meest talentvolle schrijvers en gitaarspelers die we hebben op dit moment", aldus Justin. "Dus om hier bij te zijn stelt niks voor, ik vind het fantastisch hem te supporten."

Ook verklapte hij een leuk feitje over zijn album dat 13 november uitkomt: "We kennen elkaar nu al een paar jaar en hij is gewoon een geweldige gast en we hebben trouwens samengewerkt op mijn nieuwe album."

Volgens Justin is het een simpel nummer: "Het is iets akoestisch, niets meer, alleen akoestische gitaar. Ik denk dat hij daar op z'n best is en dat zijn ook mijn roots, ik begon gewoon gitaar spelend en zingend met covers op Youtube. Dus het was een makkelijke samenwerking."

Justin Bieber bracht vandaag zijn nieuwe single 'Sorry' uit, na 'What Do You Mean?' de tweede single van het album Purpose.