Hoeveel geld zou jij over hebben voor de vingernagel van jouw idool? Vast niet zoveel als deze mensen. Fans doen de gekste dingen om iets van hun idool met zich mee te dragen. Zo hebben deze mensen een fortuin uitgegeven aan bizarre objecten. We hebben er zes voor je op een rijtje gezet!

1. Het brood van Justin Timberlake

Een broodje dat in de mond heeft gelegen van jouw held... In 2000 hoefde een fan daar geen twee keer over na te denken. Een stuk toast dat Justin Timberlake op zijn bord had laten liggen werd verkocht, hou je vast, 1000 dollar!

2. De stoel van Britney Spears

Kennen we de clip van Britney Spears met het nummer 'Stronger' nog? In de video beweegt de zangeres zich voort op een simpele ijzeren stoel die je zo voor een paar tientjes bij de IKEA kunt vinden. Maar een fan gaf aan er 15.000 dollar voor over te hebben. Helaas is er wegens omstandigheden nooit afgerekend.


3. De zus van James Blunt

Goed, we zeiden al dat het hier ging om bizarre veilingstukken toch? James Blunt heeft namelijk zijn bloedeigen zus te koop aangeboden op eBay. Hij "verkocht" zijn zus omdat ze niet naar een begrafenis in Ierland wist te komen. De winnende bieder kwam haar halen met een helikopter en van het één kwam al snel het ander. De twee zijn namelijk een aantal jaar later met elkaar getrouwd.

4. De haarlok van Justin Bieber

In 2011 zette de Amerikaanse talkshowhost een lok van Justin Bieber te koop op het internet. Denk maar eens na, hoeveel zou jij daar voor betalen? Een fan gaf er 40.000 dollar voor...

5. De nepnagel van Lady Gaga

Maar ook de nepnagels van Lady Gaga brengen geld in het laatje. Een enkele nagel heeft namelijk 12.000 dollar op weten te brengen!

6. Het bammetje van Niall Horan

En als klap op de vuurpijl hebben we nog de aangevreten boterham van Niall Horan van One Direction. Directioners hebben werkelijk álles over voor hun idolen, deze boterham leverde namelijk 100.000 dollar op. Of hij in de loop der jaren in waarde stijgt of simpelweg wegrot is maar de vraag.

Bronnen: MTV, ANP, EPA, ANP Kippa