Fans van Enrique Iglesias zullen het concert van hun idool in Tijuana niet snel vergeten. De Spaanse zanger raakte tijdens het concert in de Mexicaanse stad flink gewond aan zijn vingers nadat hij geraakt werd door een drone.

"Tijdens de shows maakt een drone beelden van het publiek en soms pakt Enrique de drone uit de lucht om het publiek te kunnen laten zien wat hij ziet", laat een woordvoerder weten. "Dit keer is er iets misgegaan, hij heeft een ongeluk gehad."

Op foto's van het concert in Tijuana is te zien dat het het shirt van Enrique is bebloed en dat hij verband om zijn vingers heeft gewikkeld. De 40-jarige zanger was pas 50 minuten bezig aan de show en zong zijn hit 'Escape' toen het ongeluk gebeurde.

Verplegers adviseerden de popster zijn concert te stoppen, maar daar wilde Enrique niets van weten. "Hij besloot nog een halfuur door te gaan, terwijl hij doorbloedde tijdens de show.

Uiteindelijk stopte Enrique de show en werd hij niet naar een ziekenhuis, maar het vliegveld vervoerd: "Hij is toen op een vliegtuig naar Los Angeles gezet waar hij door een specialist is geholpen."