Close Qmusic

Drake header

Fan prankt Rihanna en Drake

Dat er méér is tussen Rihanna en Drake dan alleen een muzikale klik, daar wordt al een hele tijd over gesproken. Maar nu leek een officiële openbaring nabij. Dat léék zo inderdaad.

Gisteren werd DrakeAndRihanna.com gelanceerd. Een mysterieuze site met daarop een aftellende klok, beginnend bij 10 dagen. De fans werden gek! Een nieuwe single? Misschien zelfs een album? Of zou dit dan toch de aanloop zijn naar een eventuele échte liefdesverklaring?

Die 10 dagen wachten, zo ver is het niet gekomen. Niet veel later verscheen er namelijk een filmpje. Geen album, geen liefdesverklaring maar een boze fan. De fan wilde graag tijdens de MTV VMA met Drake op de foto. Iets dat er uiteindelijk niet van kwam.

De boze fan richt zich in de video tot Drake: "Ik heb deze site gemaakt. Waarom? Omdat ik boos ben! Ik heb zo lang moeten wachten om een selfie met je te nemen en je was er niet! Onze relatie is over!".

Of deze fan echt boos is? Het lijkt in scene te zijn gezet. De persoon in de video is namelijk Joanne The Scammer, een bekend gezicht als het gaat om humoristische video's op Youtube.

Foto: AFP

 

Station Qmusic Qmusic Summer Qmusic nonstop Qmusic foute uur Qmusic Top 40 Playlist Berichten Kijk Volume
Maximize Minimize