Je hebt fans, maar dan zijn er ook nog FANS. En dat heeft Enrique Iglesias eind december mogen ervaren. Een Vlaamse dame had er alles voor over om haar idool te ontmoeten. Nee maar echt, ALLES.

Ze kocht een ticket naar Miami en zwom vervolgens vanaf het strand anderhalve kilometer tot de baai waar de villa van de 'Dirty Dancer'-zanger staat.

"Ik liet mijn kleren achter onder een brug en sprong in het water in een ultieme poging hem te ontmoeten." Aldus de 27-jarige Vlaamse. "Bijna verdronk ik, maar Enrique was het waard."

De tuinman van Enrique wist niet wat hij zag en haalde de security er maar bij. Die namen het meisje apart. Een half uur later kwam de zanger zelf poolshoogte nemen en ging nog even met haar op de foto en gaf hij haar wat droge kleren van zijn vrouw Anna Kournikova.

Hopelijk heeft de Vlaamse haar lesje nu wel geleerd. "Mijn liefde voor Enrique gaat heel ver", beseft ze. "Ik ben ook een tijdje verliefd op hem geweest, maar ik realiseer me dat het helaas nooit iets kan worden tussen ons."

Foto: AFP