Update 30 oktober: Uhmm... toch niet! Het lijkt er op dat Harry Styles iets te enthousiast was. Zojuist laat hij via Twitter weten dat het record niet verbroken is.


Originele bericht: Fans van One Direction hebben opnieuw laten zien waar ze toe in staat zijn. Afgelopen vrijdag verscheen de videoclip van de nieuwe One Direction single 'Steal My Girl' en die is inmiddels al veel bekeken.

Heel veel! De videoclip heeft namelijk het VEVO record verbroken voor de meeste views in 24 uur tijd, dat laat bandlid Harry Styles weten via Twitter. Miljoenen keren werd de clip bekeken via VEVO en YouTube.

De 20-jarige zanger is trots op zijn fans: "Jullie legendes hebben het VEVO record gebroken voor de meeste views in 24 uur met de Steal My Girl video. Legendes. Bedankt!"

Meer dan 19,6 miljoen keer bekeken

Het was een flinke klus voor VEVO. "Reacties op de video zijn niet normaal, we zijn nog steeds bezig de views te tellen! Het scheelt niet veel close... maandag onthullen we het", schreef de videosite 24 uur na de release van de clip.

Het oude record stond pas net op naam van Nicki Minaj. De rapster wist met haar opmerkelijke videoclip voor 'Anaconda' 19,6 miljoens views te trekken in 24 uur via de VEVO site en YouTube. De fans van One Direction zijn daar nu dus overheen gegaan.