Oké, je kunt een nummer vast woord voor woord meezingen... Toch zijn er áltijd nieuwe dingen te ontdekken over je favoriete tracks. Here we go:

'Lean On'

Wist je dat zowel Rihanna en Nicki Minaj het nummer aan zich voorbij lieten gaan? Uiteindelijk heeft Diplo de Deense zanger MØ aangesproken, met succes!


'Hello'

Tussen het schrijven van de coupletten en het afmaken van het refrein zat zes maanden. Maar het is het wachten waard geweest toch?


'Focus'

De "Fu-fu-focus on me" die je hoort in de nieuwste single van Ariana Grande? Dat is niemand minder dan Jamie Foxx!


'Where Are Ü Now'

Dat gekke dolfijn-achtige geluid dat je hoort in het nummer is absoluut geen dolfijn! Het is een opname van de stem van Justin Bieber, maar dan compleet aangepast.


'Bitch Better Have My Money'

Die stoere sidekick in de clip? Die heeft Rihanna geheel willekeurig van Instagram gepikt toen ze haar tijdlijn aan het nalopen was.


'Sugar'

De clip van Maroon 5 ging de hele wereld over. De meningen zijn verdeeld over het feit of de grote onthullingen wel echt zijn. Zeker twee van de bruiloften zijn echt!


'Love Me Like You Do'

Wist je dat Tove Lo, die je kent van 'Stay High' en 'Talking Body', Ellie Goulding heeft geholpen met het schrijven van de 50 Shades Of Grey-soundtrack?


'Ex's And Oh's'

Het nummer van Elle King staat wereldwijd hoog in de hitlijsten, maar wist je dat Elle de dochter is van acteur Rob Schneider? Die ken je bijvoorbeeld van zijn rol als Deuce Bigalow.


'FourFiveSeconds'

Die gekke hoge stem die je tussendoor hoort? Dat is niemand minder dan Paul McCartney himself, maar dan onwijs verhoogd.


'She's Kinda Hot'

5 Seconds Of Summer schreef dit nummer samen met Joel en Benji Madden van Good Charlotte.


'Fight Song'

Rachel Platten schreef haar eerste versie van het nummer in 2013. Na lange tijd tweaken en bewerken is het de hit geworden die je vandaag de dag hoort.


'Sorry'

Regisseur en choreograaf Parris Goebel wist de toffe dansvideo van Justin Bieber's 'Sorry' in twee dagen in elkaar te zetten.

Wil je nou meer feitjes? Check dan vooral ook even deze pagina van Buzzfeed!