Slechts één lucky bastard mag aanstaande vrijdag meevliegen in een F-16 straaljager. De afgelopen week hebben 16 Q-luisteraars zich weten te plaatsen voor de selectiedag van zondag 26 mei. Op deze dag, die bestond uit een F-16 Examen en en fysieke test, zijn er drie finalisten overgebleven die nog kans maken op de missie van hun leven!

Zestien luisteraars begonnen zondagochtend aan een belangrijke test: het F-16 Examen, bestaande uit pittige vragen over Q-music, Mattie & Wietze en over F-16's. Het tweede deel van de selectiedag was een fysiek onderdeel: een stormbaan, een rodeostier, het bekende spiraalspel en het vangen van staven.

Uiteindelijk wisten Jurriaan Wesselink, Jeroen Heiliegers en Philippe Guillaume (op de foto van links naar rechts, tussen Mattie & Wietze) op alle onderdelen bij elkaar geteld het best te scoren. Zij staan komende vrijdag in de grote finale. En één van hen zal vrijdag ook direct de lucht in gaan, mee in een F-16!

Check hierboven de foto's van de selectiedag. Natuurlijk hebben Q-ochtend dj's Mattie & Wietze alle onderdelen ook getest... Filmpje volgt snel!