Vanochtend was de enige echte Frans Bauer te gast bij Mattie & Wietze. Zo belden we Lisa, die heeft een spreekbeurt over Frans gehouden. Maar ook hebben ze Frans in de maling weten te nemen.

Later werd er gebeld met Johan Derksen. Gisteren was zijn interview met Johan Cruijff op tv. Johan is een groot liefhebber van muziek maar hij baalt dat zijn generatie die is opgegroeid met Bob Dylan die muziek nergens meer kan horen. Hij houdt van sombere zwaarmoedige muziek en die kun jij bijna nergens meer horen. Hierop beloofde Frans een zwaarmoedig nummer te maken die aan al die eisen voldoet. Compleet met violen en nare klanken. De reactie van Johan Derksen was hierop:Frans, je mag de violen ook weggooien want die komen tegenwoordig altijd uit een doosje – doe maar gewoon een goede bluesgitarist op de achtergrond – dat zou jouw muziek wel goed doen.

Elke dinsdag bellen Mattie & Wietze met showbizzexpert Albert Verlinde. En Albert had vandaag een bijzondere onthulling over het Eurovisie Songfestival.

De fragmenten hoor je hierboven!