Justin Bieber heeft veel fans die er alles aan doen om hem te ontmoeten, soms echt ALLES. Maar op Snapchat legt de 'What Do You Mean'-zanger uit waarom het moeilijk is om ieders verzoek om een foto te maken maar in te willigen. "De manier waarop je me benadert is bepalend of ik een foto met je ga nemen of niet."

"Als ik ergens loop of aankom en ik reageer niet als je vraagt om een foto te maken en doorloop dan is wil ik waarschijnlijk geen foto maken op dat moment." Zo vertelt hij in de video's. "Als je harder gaat schreeuwen dan zal het niet sneller wel gebeuren."

Schrijf je mee? Want Justin gaat nog even door. "Meestal wil ik gewoon met je op de foto, maar als het eens niet gaat... Laat me vooral in mijn waarde."

Geen foto maar een goed gesprek...

Maar waarom een foto maken als je ook met hem in gesprek kan gaan? "Eerlijk gezegd sta ik liever vijf minuten met je te praten zonder foto's te nemen. Ga voor zo'n moment zonder de chaos." Zo concludeert hij.

"Waarom zou je zoveel reizen, was het echt om me te zien of alleen maar om dat moment voor eeuwig vast te leggen zodat je iedereen erover kan vertellen?"

Ging het allemaal even te snel voor je? Bekijk hier de hele video:

Foto: EPA