Al dat geklaag over de aanwezigheid van borden en spandoeken bij concerten (want: je uitzicht wordt geblokkeerd enzo) parkeren we even. Hieronder vind je namelijk een overzicht vol met redenen waarom deze creaties dus eigenlijk top zijn. Komt 'ie:

1. Dit moet echte liefde zijn

De woorden free wifi hebben zo ongeveer hetzelfde effect als korting: mensen worden er heel blij van. Dus wanneer er een bord voorbij komt met de onderstaande tekst, dan weet je dat de liefde serieus is, toch?!


2. Oh zo herkenbaar

Tja, het kan snel gaan. Het ene moment staan je vrienden nog naast je, het volgende moment ben je ze allemaal kwijt. En zie ze dan nog maar eens terug te vinden... Dit bord is een stuk functioneler dan afspreken bij 'het podium rechts'. 


3. Oud maar goud

Ha! Óf deze fan volgt Niall al vanaf het begin, óf er is wel heel ver teruggezocht in zijn tweets. Welke van de twee het ook mag zijn, het resultaat is in ieder geval geslaagd. Enne, inmiddels weten we natuurlijk allemaal wat er na deze tweet gebeurde.


4. Dit is er een in de categorie 'tranentrekker'

Aaah, dit is droevig en mooi tegelijk. Tijdens een concert kwam dit bord omhoog uit het publiek. Hij was afkomstig van een vrouw die strijdt tegen de nare ziekte kanker. 

Dit maakte zo veel indruk op de country-zanger dat hij de eigenaresse van dit bord uitnodigde op het podium. Ze zag zijn show van nog dichterbij dan de eerste rij én ze kreeg zijn gitaar mee naar huis.  

Alleen al aan de hand van het bord kunnen we zeggen dat deze vrouw een topper is. Hulde!


5. Kippenvelmoment

Dit bord mag dan niet heel spraakmakend zijn, wat er gebeurde is dat zeker wel. Een Duitse jongen vroeg via zijn bord of hij 'Everglow' mocht spelen op het podium. Wat denk je? Het mocht nog ook! Check hier de beelden van dat bijzondere concert hier.


6. Heftige uitspraak hieronder

Tja, met familie beleef je heel wat ups en downs. Daar ben je eigenlijk familie voor. Nu weten we natuurlijk niets over het gezin van deze meid hieronder, maar toch staat ze er behoorlijk vastberaden bij. 


7. Dit snappen we wel

Geef haar eens ongelijk dan... 


8. Deze fans zien het wel zitten

De volgende One Direction-liefhebbers hebben het al helemaal uitgedacht... Het enige wat nog mist is een aanzoek. Of in dit geval, de 5 aanzoeken.


9. Gisteren moet een heftige dag geweest zijn

Je mag er uiteraard het jouwe van vinden, maar toch knap dat ze er dan toch staat. Inclusief kater.10. Dit gaat uit de hand lopen...

'Praying isn't the only thing I do on my knees'. Deze creatie is gemaakt voor Harry Styles. Geen idee wat we hier verder over moeten zeggen.